Fröken Livrädd

 LIV       RÄDD           Rädd för livet med andra ord. Vill inte, förstår inte. Framförallt förstår jag mig  inte på MIG! Och då måste jag ju umgås med mig hela tiden ska ni veta.  Det jag helst vill ha...ja det förstör  jag med mina rädslor. Smart? Inte mycket.....   Skapa sin framtid. Hur jävla lätt är det när DÅTIDEN tränger på:(  Men jag vill inte skada andra oxå, så nu ska ja dra mig undan.....livet.....det jag fruktar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns många ord som börjar med liv.

Livskraft

Livslust

Livsenergi

Livsverk



Dåtiden tränger sig på skriver du och jag är medveten om att jag kanske rör mig på minerat område och i tassemarker som jag skulle gett blanka tusan i, så du får ta min djupaste ursäkt på allvar om jag ställer till det ännu mera. Dåtiden kommer alltid att tränga sig på så länge den är OBEARBETAD. Man kan tro att man gjort sig av med de obehagliga ryggsäckarna och vips är de där igen. Tro mig, tro ett år av terapi OCH stöd ifrån fantasisk man och systerskap. Drar du dig undan livet och det som du fruktar så kommer du eventuellt att läka tillfälligt, men det börjar alltid om igen.

Se dig omkring efter HJÄLP, hjälp dig själv, egentligen tror jag att du vet vad som krävs.

Livsglädjen är ämnad för dig min vän.

Dessutom är du utrustad med stora gåvor, dina målningar är fantasiska!

Sköt om dig!

Postat av: lisa vanadotter

Det farliga med rädslan är att den i sin fulla blom är frånvaron från kärlek, är man rädd är man i princip oförmögen att älska, rädslan håller en ifrån livet.

Jag har haft såna jävla panikångestattacker, dödsångest och utmattning... jag älskade ingen just du, framförallt inte mig själv. Det ända man tänker är ett andetag till, en liten minut... det är helvetet.

Tyvärr måste man igenom rädslan för att bli fri ifrån den, finns inga genvägar.

Jag kan trösta dig med att när man sjunkit så djupt som man kan blir det aldrig värre.

Det är skönt!

När jag fick mina riktiga bakslag i processen och man var i skiten igen tänkte jag alltid "så illa som den 30/1 kan det aldrig bli" och det blev det aldrig!

Dessutom är du en andligt begåvad människa som har verktyg och resurser att använda.

Kan du kalla in ditt systerskap?

Jag vet inte hur du har det, men jag krydda min rädsla med evigt dåligt samvetet för barnen, ekonomin och ekonomin och barnen... ingen bra kombination med rädsla, gör en inte frisk!

Du kommer att växa av detta, bli klokare, starkare och vackrare.

Kärlek.

2008-09-14 @ 06:39:17
URL: http://yonilingam.blogspot.com
Postat av: marika

Bra du inte drar dig undan mig så är det lugt. Kramen

2008-09-15 @ 13:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback